

Descriere
Miere de Manuka MGO 625+, 250g
Descriere:
Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka este mierea produsă de albine care culeg nectarul florilor din arborele de Manuka (Leptospermum Scoparium), cunoscut și sub denumirea de Arborele de ceai din Noua Zeelandă și care face parte din aceeași familie cu Arborele de ceai Australian sau Australian Tea Tree. Ambele specii sunt binecunoscute în fitoterapie pentru proprietățile lor antiseptice, antivirale și antibacteriene. Mierea este un aliment complex, este prima substanță dulce folosită de om. Din cele mai vechi timpuri mierea a fost folosită ca și hrană, în ritualuri religioase și în tratarea sau ameliorarea diverselor afecțiuni. Proprietățile mierii și compoziția ei depind foarte mult de florile din care albinele au extras nectarul. Mierea de Manuka este considerată de către specialiști ca cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și studiat, ea este recunoscută și certificată pe plan mondial ca și miere medicinală.
Aceasta miere este considerată un medicament natural fără efecte adverse notabile în comparație cu medicamentele de sinteză care au o listă întreagă de reacții adverse posibile.
Deoarece arborele de Manuka crește aproape exclusiv în Noua Zeelandă, mierea de Manuka concentrată și de înaltă calitate trebuie să provină de acolo. Deoarece suprafața unde se găsesc acești arbori este mică, aceasta miere este mai rară și scumpă, în același timp foarte cautată și apreciată în întreaga lume pentru eficiența ei. Aceasta miere este închisă la culoare și mai vâscoasă, are o aromă intensă specifică.
Mierea de Manuka din oferta noastră este importată direct de la un producător de miere din Noua Zeelandă și are un MGO – conținut de Metilglioxal (una dintre enzimele care conferă mierii proprietăți unice antibacteriene) de peste 625. Consumul regulat de miere de Manuka ne ajută să avem un sistem imunitar eficient, are acțiune demonstrată și asupra Stafilococului auriu rezistent la antibiotice precum și asupra altor bacterii, virusuri, fungi sau alți agenti patogeni care ne îmbolnăvesc sau ne scad imunitatea.
Atenționari:
Persoanele care au glicemia crescută sau diabet trebuie să consume cu moderație orice tip de miere.
Beneficii:
Afecțiuni gastro - intestinale |
Afecțiuni ale aparatului respirator |
Afectiuni ale epidermei |
Afecțiuni ale cavității bucale |
Helicobacter Pylori |
Stafilococ auriu |
Herpes |
Paradontoză |
Ulcer |
Rinită |
Psoriazis |
Candida bucală |
Gastrită |
Dureri în gât |
Eczeme |
Gingivită |
Reflux gastroesofagian |
Astm |
Arsuri |
Afte |
Halenă |
Tuse cronică / tabagică |
Înțepături de insecte |
|
|
Pneumonie |
Alunițe |
|
|
Bronșită cronică / acută |
Acnee |
▪ 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic).
▪ Produs DOAR în NOUA ZEELANDĂ (în ariile izolate, fără poluare).
▪ Nu conține organisme modificate genetic (GMO).
▪ Este considerată cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME.
▪ Stupurile sunt făcute din materiale care nu dăunează mediului înconjurător.
▪ Ambalajele nu conțin substanțe BPA.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică având rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Mod de administrare:
Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă;
Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
Detalii produs
Produse similare



















